Ne revendicăm toată autoritatea de a respinge, a pune capăt sau a împiedica orice ajutor cu sau fără motiv, la discreția administratorului. Aceasta este o facilitare completă independentă, în cazul în care nu folosiți abuziv biletul nostru sau chatul nostru live sau rețeaua de sprijin emoțional, trimițând solicitări sau proteste, vă vom afecta evidența. Timpul singur în care ar trebui să ne contactați despre facilitarea către mare este dacă există o problemă cu lucrătorul. Nu avem multe limitări de substanță și totul este conform legilor și liniilor directoare. Încercați să nu vă alăturați cu probabilitatea că intenționați să faceți ceva contrar regulilor, verificăm aceste lucruri și vom ști, nu pierdeți timpul nostru și al dvs., alăturându-vă cu șansa neagră că vă gândiți că o veți face. au opțiunea de a te strecura pe lângă noi și de a încălca termenii.

 1.      Cereri de configurare - Dacă aveți un server dedicat complet gestionat la noi, vă oferim configurații personalizate PHP/MySQL, firewall-uri pentru IP-uri dedicate, configurații DNS și httpd.
 2.      Solicitări software - Instalarea extensiei Cpanel va fi acordată atâta timp cât nu interferează cu securitatea, stabilitatea și performanța altor utilizatori de pe server.
 3.      Asistență de urgență - Nu oferim asistență de urgență / Asistență telefonică / Asistență LiveChat. Asistența poate dura câteva ore uneori.
 4.      Ajutor pentru webmasteri - Nu oferim asistență pentru probleme și dificultăți legate de webmasteri, inclusiv codare și instalări, rezolvarea erorilor. dacă există o problemă în care o bibliotecă sau o configurație a serverului, atunci vă putem ajuta dacă este posibil din partea noastră.
 5.      Backup-uri - Păstrăm copii de siguranță, dar nu suntem responsabili pentru pierderea datelor, sunteți pe deplin responsabil pentru toate backup-urile.
 6.      Nu susținem pornografia infantilă sau astfel de materiale.
 7.      Fără site-uri sau materiale legate de spam, cum ar fi liste de e-mail, programe de e-mail în masă și scripturi etc.
 8.      Niciun material de hărțuire care ar putea determina oamenii să se răzbune împotriva ta.
 9.      Fără pagini de phishing.
 10.      Nu puteți rula niciun script de exploatare de pe server. motivul poate fi încetat imediat.
 11.      Dacă cineva încearcă să pirateze sau să exploateze serverul utilizând scriptul sau găzduirea dvs., vă vom închide contul pentru a păstra în siguranță alți utilizatori.
 12.      Rețelele bot rău intenționate sunt strict interzise.
 13.      Spam-ul, corespondența în masă sau marketingul prin e-mail în orice fel sunt strict interzise aici.
 14.      Materialele de hacking rău intenționate, troienii, virușii și roboții rău intenționați care rulează sau sunt descărcați sunt interzise.
 15.      Abuzul de resurse și cronjob este interzis și va duce la suspendare sau reziliere.
 16.      Proxy-urile PHP/CGI sunt strict interzise.
 17.      CGI-IRC este strict interzis.
 18.      Fără e-mailuri false sau eliminate, corespondență în masă, bombardiere prin e-mail, bombardiere SMS etc.
 19.      NU se va acorda NU CREDIT SAU RASTURSARE pentru întreruperile serviciului, din cauza încălcării Acordului de utilizare.

Termeni și condiții pentru utilizatori

Înainte de a ajunge la acest site, sunteți de acord să fiți limitat de acești Termeni și condiții de utilizare a site-ului, fiecare lege adecvată și liniile directoare și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru conformitatea cu orice lege materială de vecinătate. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vi se interzice utilizarea sau accesarea acestui site.

Sustinem

Ori de câte ori ați descărcat articolul nostru, puteți lua legătura cu noi pentru ajutor prin e-mail și vom depune un efort curajos pentru a vă determina problema. Vom încerca să răspundem folosind e-mailul pentru remedieri mai modeste de erori, după care vom reîmprospăta pachetul central. Ajutorul pentru conținut este oferit clienților confirmați de către Tickets.

Susținerea solicitărilor făcute prin e-mail și Livechat.

În cazul în care ajutorul dumneavoastră necesită o ajustare suplimentară a sistemului, în acel moment, aveți două alternative:

     Stați strâns pentru descărcarea actualizării suplimentare.
     Sau, pe de altă parte, înrolați un specialist (Oferim personalizare pentru taxe suplimentare).

Proprietate

Nu puteți garanta posesia academică sau selectivă a vreunuia dintre articolele noastre, modificate sau nemodificate. Toate articolele sunt proprietate, noi le-am creat. Articolele noastre sunt oferite „fără garanții” fără garanții de niciun fel, fie comunicate, fie sugerate. În nicio ocazie persoana noastră juridică nu va fi supusă vreunei prejudicii, inclusiv, dar fără a se limita la, daune imediate, giratorii, extraordinare, accidentale sau semnificative sau diferite nenorociri care decurg din utilizarea sau neputința de a folosi articolele noastre.

Garanție

Nu oferim nicio garanție sau asigurare a acestor Servicii în niciun fel. Când Serviciile noastre au fost modificate, nu ne putem asigura că vor funcționa cu toate pluginurile, modulele sau browserele de internet externe. Asemănarea programului ar trebui să fie încercată împotriva formatelor de spectacol de pe demo worker. Dacă nu vă deranjează, garantați că programele pe care le utilizați vor funcționa cu componenta, deoarece nu ne putem asigura că sistemele noastre vor funcționa cu toate mixurile de programe.

Utilizare neautorizată/ilegală

Nu puteți utiliza lucrurile noastre din niciun motiv ilicit sau neaprobat sau puteți, în utilizarea scenei, să ignorați orice lege din localitatea dvs. (nu se numără încă nelimitat la legile drepturilor de autor) la fel ca legile nației dvs. pe și dreptul internațional. Mai exact, este interzisă folosirea lucrurilor de pe fundația noastră pentru paginile care avansează: brutalitate, intimidare ilegală, divertisment sexual greu, fanatism, conținut obscen sau alături de programare warez.

Nu puteți imita, copia, duplica, vinde, schimba sau aventura oricare dintre segmentele noastre, utilizarea produselor oferite pe lucrurile noastre sau admiterea în administrație fără consimțământul expres al nostru sau al proprietarului articolului.

Membrii noștri sunt răspunzători pentru toate substanțele postate în discuții, demonstrații și mișcări care au loc în evidența dumneavoastră.

Avem șansa de a vă împiedica rapid contul de participare dacă ne vom gândi la o conduită deosebit de nepermisă.

Dacă faceți o înregistrare pe site-ul nostru, sunteți responsabil pentru păstrarea securității înregistrării dvs. și sunteți pe deplin răspunzător pentru toate exercițiile care au loc în evidență și pentru unele alte activități întreprinse cu privire la înregistrare. Ar trebui să ne informați rapid despre orice angajare neaprobată din dosarul dvs. sau despre orice alte pătrunderi de securitate.

Fiverr, vânzători Seoclerks sau afiliați

NU asigurăm transportul complet al campaniei SEO în 24 de ore. Nu facem nicio asigurare pentru timpul de transport sub nicio formă. Oferim cea mai bună evaluare a comenzilor în timpul introducerii cererilor, oricum acestea sunt instrumente de măsurare. Nu vom fi considerați răspunzători pentru pierderea activelor, sondajele negative sau vi se interzice transmiterea cu întârziere. Dacă vindeți pe un site care necesită rezultate delicate în timp, utilizați Serviciile noastre SEO pe propriul risc.

Politica de plată/rambursare

Nu se va face nicio rambursare sau rambursare. După ce un depozit a fost terminat, este extrem de puțin probabil să îl inverseze. Ar trebui să vă folosiți echilibrul la cererile administrațiilor noastre, Gazduire, campanie SEO. Sunteți de acord că, odată ce finalizați o depunere, nu veți documenta o dezbatere sau o rambursare împotriva noastră în niciun fel, formă sau formă.

Dacă documentați o dezbatere sau rambursare împotriva noastră după o depunere, pretindem toată autoritatea de a pune capăt fiecărei cereri viitoare, vă interzicem accesul site-ului nostru. Acțiunea falsă, de exemplu, utilizarea cardurilor de plată neaprobate sau luate va determina încheierea înregistrării dvs. Nu există cazuri speciale.

Politica privind soldul gratuit / cuponul

Oferim numeroase abordări pentru a obține solduri gratuite, cupoane și oferte de depozit, dar, în general, ne rezervăm privilegiul de a-l audita și de a-l deduce din contravaloarea evidenței dvs. cu orice explicație că este un fel de utilizare greșită. Dacă alegem să deducem puțin sau tot din soldul gratuit din soldul dvs. de înregistrare, iar soldul dvs. de înregistrare devine negativ, în acel moment înregistrarea va fi în mod natural suspendată. Dacă înregistrarea dvs. este suspendată din cauza unui sold negativ, puteți solicita să faceți o plată personalizată pentru a vă regla echilibrul pentru a vă activa înregistrarea.

Putem folosi cookie-uri atunci când vizitați site-ul nostru web, inclusiv orice alt formular media, site web mobil sau aplicație mobilă legată sau conectată pentru a vă ajuta să personalizați site-ul și să vă îmbunătățiți experiența. mai mult